Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili  Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü öncülüğünde bir program gerçekleştirildi.

Şbt

Fındıklı Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunduk.

Ara

Kas

Fotoğrafçılık Kulübü etkinlikleri kapsamında Artvin Borçka'da bulunan Karagöl'e gezi düzenledik.

Mrt

Renk Projesi Değerler Eğitimi kapsamında Huzur Evini Aile Tüketici Bölümü Öğrencileri, Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, okul idaresi ve bölüm öğretmenleri  ziyaret etti.

Şbt

Rize  Kız Meslek Lisesinde konferans salonunda gerçekleşen, “Hedefe Belirleme ve İletişim” isimli panele Kadın Meclisi üyeleri, Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi  Hanife Yazıcı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın eşi Menduha Kasap ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Şbt

Okulumuz mezun öğrencilerine iş imkanları da gösteren E-mezun linki web sayfamıza eklenmiştir. Öğrencilerimiz E-mezun resmi sitesine bu linkten kolaylıkla ulaşabilirler. Mezun öğrencilerimiz E-mezun sisteminin avantajlarından yaralanabilmek için E-mezun sitesine TC Kimlik No ile Üye kaydı yaparak mevcut anketleri doldurmaları gerekmektedir. Ayrıntılı bilgilere E-mezun sitesinden ulaşabilirsiniz.

Şbt

Bu eğitim-öğretim yılı başında Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ismini alan okulumuz bu dönem Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adıyla eğitim-öğretime devam edecektir.

Şbt

Eski Kültür Bakanı İsmail Kahraman, Rize Valiliği tarafından yürütülen Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesi’ne destek vermek için Rize Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kariyer Günü’ne katıldı. Vali Ersin Yazıcı ve Eski Kültür Bakanı İsmail Kahraman ilk olarak öğrenciler ile kitap okuyup, okul öğretmenleriyle sohbet etti.

Ara

Coğrafya öğretmenlerimiz tarafından organize edilen birçok coğrafi bölgenin minyatürize edildiği Coğrafya Sergimiz öğrenciler ve öğretmenlerimizin beğenisini kazanmıştır.