Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında okulumuz öğrencileri ile Cumhuriyet temalı marşlar okul koridorlarımız da coşku ile söylendi.

Okulumuz da düzenlenen bilgi yarışmaları 11 ve 12 . sınıf öğrencileri arasında çekişmeli ve eğlenceli bir şekilde düzenlendi.

Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi bölümü 11-A ve 12-A sınıfı öğrencileri 100 . Yıla özel Türk bayraklı bileklik, anahtarlık ve rozet hazırlandı.

Yiyecek içecek hizmetleri öğretmenimiz Esra Ekinci'nin destekleriyle kırmızı kurabiyeler hazırlayan 11-B sınıfı öğrencileri ve hazırlık aşamasında öğrencilerimize görsel materyal desteği sağlayan Halkla ilişkiler bölümü öğretmenleri Saadet Taş Çelik ve Muhammet Çubuk'a teşekkür ederiz. Hazırlanan tüm ürünler okul öğrencilerimize 100 .Yıl hatırası olarak hediye edildi.

Ara

Okulumuz 11/A sınıfı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencileri Atık Malzemelerle ZEKA OYUNLARI tasarlayıp uygulama anaokulumuzda öğrencilerle oynadılar. Böylece hem mesleki becerileri desteklendi hemde atıkları değerlendirerek yeniden kullanma becerisi kazandılar.

Ara

Okulumuz Halkla İlişkiler Alanı 11. sınıf öğrencileri Rekreasyon dersi kapsamında Paintball etkinliği düzenledi. Alan öğretmenleri Muhammet ÇUBUK rehberliğinde yapılan etkinlikte eğlenceli vakit geçirildi.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları için  okulda yapılan etkinliğe öğretmen ve öğrenciler katıldı. 24 Kasım akşamında ise öğretmen ve idarecilerin katıldığı bir yemek organizasyonu yapıldı.

Kas

Gülbahar Hatun Mtal  çocuk gelişimi öğretmeni Derya Atay ve öğrencileri  ile yürüttükleri Don’t Be a Bully eTwinning Projesiyle öğrencilerin Akran Zorbalığı konusunda bilinçlendirilmesi ve önleme yöntemleri konusunda bilgilendirilmeleri amaçlanıyor.

Gülbahar Hatun Mtal Don’t Be a Bully  eTwinning Projesiyle Akran zorbalığını önlemek için farkındalık yaratmak, empati geliştirmek ve kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak konusunda etkinlikler yapılmaktadır.  Ayrıca öğrencilerin farklı kültürleri tanımaları, diğer ülkelerdeki akran zorbalığı konusunda güncel bilgiler edinmeleri, yabancı ortaklıklar yoluyla yabancı dil becerilerini geliştirmeleri ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmaları amaçlanmaktadır.

Öğrencilere proje tanıtımı  ve ESEP platformu yapıldı. E-güvenlik hakkında bilgi verildi.avatar oluşturma logo tasarlama ve zorbalığın nedenleri konulu zihin haritası oluşturma ve okul panosu hazırlama çalışmaları yapıldı

Kas

Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Misafirimiz Var” Projesi kapsamında 9/A sınıfı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğrencilerine  yönelik Veli Ziyareti yaptı. Sınıf Öğretmeni Derya Atay ve Bölüm Öğretmenleri Sanem Yarımbaş Mehtap Altıkulac Ergün ve Esra Makas  tarafından yapılan Veli ziyaretleriyle elde edilen, veli öğretmen ve öğrenci memnuniyeti, eğitim öğretim sürecinin kazanımlarını artıracaktır.

Kas

Okulumuz Felsefe Öğretmeni Bahar YÜKSEL rehberliğinde 10/C sınıfı öğrencileri okul bahçesini yeşillendirme adına Sevgi ve Emek Bahçesi oluşturdu. Rize Belediye'sinden alınan ata tohumları okul bahçesine ekildi. Havuç, taze soğan, marul, maydanoz, bezelye ve lahana gibi farklı türde sebzelerin olduğu bahçede öğrenciler keyifli vakit geçirdiler.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından Adıyaman Kahta Çaltılı İlkokulu öğrencileri için kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.

Ekm

Okulumuzdan ayrılan Adnan Kaya, Ayhan Cinemre ve Neşe Kuvel öğretmenlerimiz için veda gecesi düzenlendi. Okul Müdürü Mustafa Mete tarafından öğretmenlerimize plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Haz

Okulumuzun uyumlu ve sevimli kedisi Gülbahar sene başı aramıza katılıp öğrencilerimizin sevgisi ve ilgisi ile büyümüştür.

Besleyip büyüttüğümüz Gülbahar adını verdiğimiz güzel kedi dostumuzun minik yavruları da aramıza katılarak bizlerin mutluluğuna mutluluk katmıştır.

Gülbahar'ımızın yavruları da tüm okul personeli ve öğrencilerin hassas bakımı ile mutlu mesut bir şekilde hayata tutunmuşlardır.

Tüm bakımlarını yaptırdığımız kedi dostlarımızın okulumuzda büyümelerine şahit olmak bizleri çok heyecanlandırmıştır.

Ara

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencileri Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü ziyaret etti.

Nis

Okulumuzu ziyarete gelen Derepazarı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine okulumuzun atölyeleri gezdirilerek bölümlerimizin tanıtımı yapldı.

Nis

Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Covid-19 virüsüyle mücadele kapsamında maske üretiyoruz.

Mrt

Dünya kadınlar günü münasebetiyle okulumuzda kadın hakları konusunda mücadele vermiş kadın filozoflar ve felsefeci akademisyenler sergisi düzenlendi.